Torstai-iltana suuntasimme Renkomäen hallille pikkujouluja juhlimaan. Laitoin kauniin joulunpunaisen huivin kaulaani, kun tonttulakki ei kuitenkaan pysyisi vauhdissa päässä. Ensin haettiin uusin ihmisystäväni Kiia kyytiin, sitten tavattiin Kaarina Prisman luona. Hakivat kaupasta herkkuja tarjottavaksi juhlaan. Ihanan paljon kavereita saapuikin paikalle!! Äiti laski, että paikalla oli 19 koiraa ja reilu parikymmentä ihmistä. Mari aloitti illan vetämällä nakinheittokisan. Tarkoitus oli saada nakki kopattua suuhun, kun äiti heittää sen viivan takaa.Itse piti istua oman viivan takana. Eka nakki osu mua suoraan nenään ja kun se tipahti lattialle, niin sujuvasti sen söin. Toiset nauroi. Yhtä huonosti kävi muidenkin nakkien (yhteensä 4kpl jokaisella) kanssa. Mitä sitä pomppimaan, kun lattialta on paljon kätevämpi pistellä ne suuhun. Ei mennyt monella muullakaan välttämättä yhtään paremmin, voittajaksi suoriutui lopulta Sole. Onnea Voittajalle!! Kisa oli hauska ja ihmisillä riitti naurua katsellessaan meidän suorituksia.Eikä se ollut yhtään pahantahtoista naurua, vaan olimme kuulema niin herttaisia siinä kisatessamme, ettei voinut nauramati katsella.

Seuraava kilpailu oli lihapullien läpi pujottelu. Aika haastavaa, sanoi äiti kun tietää kuinka pidän lihapullista. Meidät jaettiin kahteen joukkueeseen ja homman nimenä oli kiertää lihapullajono syömättä niitä. Kauniisti menin oman osuuteni enkä syönyt yhtään pullaa matkalla. Tietty oli hienoja suorituksia muillakin ja toiset meni ihan juoksujalkaa koko radan läpi. En ollut voittaneessa joukkueessa, mutta siitä en juuri piitannut.Tärkeintähän oli jalo kilpailu ja ennenkaikkea mukava yhdessäolo kaikkien ihanien koirakamujen ja ihmistensä parissa.

Glögiä ja torttujakin oli tarjolla ja meille hauveleillekin oli sitten lähtiäisiksi pikku herkut muistoksi kivasta illasta. Kiitos ihan jokaikiselle paikalla olleelle, te teitte illasta oikean pikkujoulun!!! 

1258919233_img-d41d8cd98f00b204e9800998e