Tämän vuodatuksen ongelmien takia on taas jäänyt monet tapahtumat kerrottua. Kesä on mennyt uidessa, kavereita tavatessa, agilityssa ja käyty kolmessa näyttelyssäkin. Lisäksi vietettiin koiramainen viikonloppu Kunkkulassa vesikoiramaisissa tunnelmissa. Kaarina ja Shania olivat meidän huonekavereina ja kivaa oli. Juhannustakin vietettiin taas tutulla kokoonpanolla Kaarinan ja Veskun mökillä.


Shanialle näytin mallia kuinka veteen mennään reippaasti.

Sitten kun se sujui mallikkaasti, opetin kuinka kivaa laiturilta hyppääminen onkaan!!  Oppi muuten nopeesti toi likka kun äiskä vähän alkuun opasti!!!

Juhannuksen tämän vuoden ohjelmaan kuului myös pupujahtia.

Metsälenkin lomassa oli pienen poseeraushetken vuoro.

Sitten yksi mukava asia lisää tälle kesää. Me muutettiin uuteen kotiin elokuussa. Nyt mullakin on isompi oma piha, missä juosta!! Heti ekalla viikolla käytiin pitemmällä metsälenkillä ja siellä olikin tosi yllätys. Mä pelästyin niin että hypähdin ihan taaksepäin kunnon loikan, enkä uskaltanu ees haukkua. Äiti siinä katsoa killisteli, mitä meidän edessä n. 30metrin päässä olikaan. Sitäkin vähän pelotti, mä oon varma siitä. Äiti yritti pelottaa sen otuksen pois huutamalla, mutta se vaan tuijotti meitä hievahtamatta. Me annettiin sit periksi ja äiti muka reippaana alko mulle kovalla äänellä jutteleen että mennäänkin Inez takasinpäin, täällä ei oo mitään kivaa. Käännyttiin pois, mutta mä huomasin kyllä kuinka se vilkuili vielä taaksepäin, ettei meitä seurata ja yllätetä takaapäin. Kotona äiti sit googletti kuvahaulla kaikkia otuksia mitä tiesi ja tämmöisen näköinen otus se meidät käännytti sieltä polulta. Olisi varmaan pupu mennyt muiltakin pöksyyn.


Toivotaan, että tuommoiset yllärit jää ihan ainutkertaisiksi.
Tällä hetkellä elämä onkin sit tylsempää. Mulla on juoksut päällä niin en voi tavata poikakavereitani, en käydä aksaamassa ja massukin on vähän pipi. On meille kyllä taas jotain kivaakin tiedossa kun parin viikon päästä meidän vesikoiratreffeillä harjoitellaan PK-jälkeä. Paikkoja näille treffeille oli rajoitetusti ja ne täyttyivätkin hetkessä!!  Kerron sitten sen sujumisesta. Koitetaan jossain vaiheessa palautella noita puuttuvia kuviakin takaisin tänne blogiin sekä taas hieman aktiivisemmin kirjoitellakin.