Paljon on taas tapahtunut jälkeen viime kirjoitukseni. Olen käynyt nätisti toko-koulutuksessa,treffaillut kavereitani,riehunut koirapuistossa ja nyt osaan jo melkein joka kerta ohittaa ihmisiä kunnolla (siis äitin mielestä) eli haukkumatta.
Ensilumikin tuli koettua,se oli huisin kivaa!!! Ainoa haittapuoli lumessa oli se, kun kaameat lumikökkäreet tarttuu turkkiin.Kainaloissa sai kannella kunnon muhkuroita,vaikka äitin kanssa kuinka  koitettu pitää mun kainalokarvat siisteinä eli lyhkäsinä.Sitten tulikin sateet ja lumet hävisi.Äiti kyllä kertoi, että sataa sitä lunta vielä uudelleen.Nyt onkin jo pakkasta, joten sitä luntakin kovasti ootellaan.
Kävimme äitin kanssa Janutexissa sovittelemassa mulle pukua,ettei lumi tarttuisi niin kovasti turkkiini.Löysimmekin kauniin punaisen puvun, jonka saimme heti mukaan, kun sattui olemaan passelin kokoinen valmiina.Kauniisti annan laittaa puvun päälleni ja kannankin sitä ylväästi, vähän samaan malliin kun eilen telkkarista näkemämme daamit Linnan juhlissa.Tosi tyytyväisiä olimme Janutexiin, lämpimästi suosittelemme muillekin.Katjakin ihastui pukuuni, joten kävivät Penun kanssa heti seuraavana päivänä hakemassa Penulle sinimustan asun.Ollaan me sit upea pari puvuissamme kun käydään joskus kävelyllä yhdessä!
2127953.jpg
Tässä muotinäytös osa 1
2127960.jpg
muotinäytös osa 2
Enkö vaan olekin söpö puvussani.Äiti tykkäsi kovasti, kun sekä edessä että sivuilla on heijastimet, näyn varmasti pimeälläkin.
Kävin minä tänään mätsärissäkin Jokimaalla hakemassa yhden punaisen nauhan lisää kokoelmaani.Se olikin ihan hyvää kertausta näyttelykäyttäytymiseen.Äiti sanoi että tänään esiinnyin kauniimmin kuin koskaan ennen,seisoinkin niiiiiiiiiin pitkän aikaa hievahtamatta paikallani,mutta kun koiria oli kehässä niin paljon,ja se kesti ja kesti ja pikkuhiljaa rupesi rivit harvenemaan, päätin ihan hetkeksi pistää pyllyn maahan niin samantien meitä tuli kiittämään päivästä ja päästiin kehästä pois.Silti äiti oli tosi tyytyväinen minuun , kun jaksoin niin hienosti käyttäytyä. Taas sateli lihapullia,nam!!