Eilen meillä oli ystävänpäivän kunniaksi uimalakäynti Aptuksella. Kavereinani oli uimassa Doris,Baila,Nova ja Viva sekä altaan reunalla äitin ja iskän lisäksi Piia ja Marjo. Isot tytöt meni tosi upeesti hypäten veteen, me nuoremmat vielä hiukan sitä harjotellaan. Jokatapauksessa me kaikki uitiin tosi reippaasti! Muutama kuva todisteeksi.

 

Oli kiva nähdä taas kavereita ja kyllä illalla uni maittoi. Vaan mitä oli keksinyt äiti??? Tänään meillä oli sitten vesikoiratreffit Jokimaan raviradan parkkiksella!! Kivaahan se oli kun sai sekä uusien että vanhojen kavereiden kanssa painattaa menemään minkä jaloista pääsi.Kyllä tuli juostuakin ja huolella.Kauhean mukavia nämä vesikoirat, kuin myös omistajansa.Siellä ei riidelty ollenkaan,kaikki ihan sulassa sovussa keskenään.Joku pieni soraääni saattoi kuulua muttei sen kummempaa.Paikalla oli vissiin reilu 20 koiraa (ei niitä kerenny laskea kun kivempi oli juosta ja kertoo: Moi, mä oon Inez,kukasäoot ja lähetkömunkaajuoksee??)

 

Tää oli tosi kiva tapaaminen, sovittiinkin että noin kuukauden päästä otetaan uusiksi.Me jäätiin ihan viimesiksi paikalle ja tehtiin vielä kävelylenkki Penun ja Katjan kanssa ennen kotiin menoa.Huomenna äiti kuulema menee taas töihin , kun talviloma on lopussa ja arki alkaa. Saa taas meikäläinenkin huilia päivällä kun ei tarvia äitin tekemisiä koko ajan vahtia.

Sit vielä lopuksi yks juttu, saa näitä mun juttuja kommentoida ihan vapaasti, niin tutut kuin tuntemattomatkin. On se ihan kivaa nähdä kun joku on täällä käynyt lueskelemassa meidän kuulumisia.