Sunnuntai 15.3 lähdettiin äitin, Penun ja Sampon kanssa seuraavaan näyttelyyn, nyt kohti Tamperetta.Katja oli Ranskassa , niin ei päässyt mukaan. Näyttelyssä oli kovin tiivis tunnelma, paikat missä edes istahtaa, oli kovin harvassa.Vaan löydettiin me oma paikka kehän laidalta, äiti pisti meille Penun kanssa pyyhkeen alustaksi. Sitten ooteltiin....ooteltiin ja vielä ooteltiin. Äiti otti muuten elämansä huonoimman kuvan,se oli niin ruma että on melkein tyylikäs, katsokaa vaikka: aaveet kuljettavat haamukoiria!!

Tohon ei moni pysty...

Tavattiin me ootellessa tuttujakin, näin eka kertaa Verdin, joka oli Tonin ja Anskun ottanut mukaansa, sekä Viva oli ottanut ison kannustusjoukon seurakseen. Anne kerkesi snautserikehästä juuri meidän kehävuoroa katsomaan, Rauhalan Mari ja Pekka ihaili mua katsomossa ja siellä oli myös minut Suomeen tuonut Anne, joka otti minusta söpöjä kuvia!!

Ihan kivasti siellä kehässäkin sit meni, sain EH:n. Tuomari oli ihan leppoisa kaveri,ainoan kerran kuulin sen kiihtyvän,  näin sanoen:

I hate cold coffee!!

 

Anne taas otti minusta ihanan kuvasarjan...mistähän se arvasikin mun fiilareita siel kehässä.

 

Päivä oli jo pitkällä, kun lähdettiin takaisin kotia kohti. Kyllä uni maittoi meille Penun kanssa!!

Kohta me varmaankin päästään jatkamaan meidän TOKO-harkkojakin, jotka oli tässä hetken tauolla. Kivahan se on harrastaa ja näyttää äitillekin kuinka fiksu mä oon....ainakin jos taikalihapullia on palkkana..