Lauantaiaamuna äiti jo töhötteli anivarhain kuumeisesti pakaten ja tarkastaen samoja juttuja yhä uudelleen.....mä arvasin heti, että reissua pukkaa taasen. Se vaan on kumma ko se ei osaa ottaa rennosti niinko meitsi,mä vaan kattelin ja aattelin mielessäni: Hei,se näyttelyhihna ON MUKANA,tarkastit jo seitsemännen kerran. Kunhan et unohda nakkeja!!Klo8 Kaarina tuli onneksi meitä hakemaan Dannyn kanssa,niin matka lähti alkuun.Ekax tietty poikettiin hakemaan Minna, joka kohtauspaikalla jo iloisena oottelikin. Sitten tienpäälle. Nelosetapilla huilittiin ja treffattiin Katja ja Penu sekä Nina ja Valkoiset Paimenkoirat Lucy ja Nala. Jälkimmäisen olen tavannutkin näyttelyharkoissa, Lucy oli mulle ihan uusi tuttavuus. Joukkue siis kasassa ja matka jatkui peräkanaa ajellen kohti satamaa ja laivaan. Siellä meidät juotettiin ja heipat huudellen meidät jätettiin autoihin nököttään. Onneksi mulla oli turvamiehenä Danny, koska niitä liivimiehiä risteili siellä autokannella eestaas. Mä haukun aina kaikki liivimiehet,ne on vähintäänkin epäilyttäviä. Näyttelyihinkin mennessä ne tulee aina huitomaan käsillään auton eteen ja joskus kehtaavat tulla jututtaan mun äitiäkin. Matkasta suoriuduttiin kunnialla, vaikkakin tuuli oli melkoinen ja kaikenlaista kolinaa joutui kuuntelemaan.

1276061066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eikös olekin cooool reissunainen???

Tallinnaan saavuttua ajeltiin suoraan jo viime kesästä tuttuun Susi-hotelliin. Siellä on ihan kivasti lenkkeilymaastoakin ja iltapissapaikkakin heti kadun toisella puolen puistossa. Seuraavaan aamuun asti olikin ihan leppoisaa, vaan pyhäaamuna taas oli selkeästi havaittavaa jännitystä ilmassa. Aamiaiset syötyämme lähdettiin näyttelypaikalle.Saatiin tosi hyvältä paikalta miltei pääportin vierestä autolle paikka. Kehätkin pyöri ihan ajallaan, ilma oli mukava ja vielä ihqut kannustajamme Pia ja Marjo saapuivat juuri parahiksi kehämme laidalle kannustusjoukoiksi. Päivän saldo oli se, että kaunista punaista silkkinauhaa saimme jokaikinen n. 10cm:n pätkät. Elikkä Erittäin Hyviä koiria koko joukko!! Iltapäivällä hotelliin palattuamme meidät jätettiin keskenämme, kun ihmiset lähtivät shoppailemaan ja syömään. Me keksittiin Dannyn kanssa vähän somistaa hotellin tylsiä petivaatteita. Kävimme vuoronperään juomassa ja kastelemassa kylppärin lattiaa.Sitten sievää tipsuttelua pölyisillä jaloilla siinä märällä lattialla ja kiireesti sänkyyn tekemään painokuvioita. WAUDE!!!! Ette usko kuinka komeet tassukuvioiset lakanat odotti palaavia shoppailijoita.

1276061098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten yllätti Wäsy!!!!  Tässä kuvassa ei kyllä näy kuinka upeex me ne lakanat saatiin tuunattua.

1276061122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edelliskesästä tuttu poseerauspaikka, vain kavaljeerini on vaihtunut. Maanantaina sitten iltapäivästä alkoi paluumatka, satamassa vielä viimeisiä valokuvia otettiin. Tyytyväisiä oltiin, kun tuulikin oli kokolailla lempeä ja hiljainen ja tasainen kyyti olikin koko paluumatkan.

1276061158_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä, äiti ja Danny sataman laitamilla odottelemassa laivaan pääsyä.

Lisää kuvia ja kertomusta matkastamme löytyy myös Dannyn ja Fenon blogista, osoitteen löytää tuolta kavereitamme- osiosta. Kiitokset koko matkaseurueellemme sekä kannustusjoukoillemme. Teidän seurassanne oli tosi kivaa ja matkasta jäi jälleen oikein mieluisat muistot!!