Eilen sunnuntaina lähtivät viimeisetkin lapseni maailmalle. Ihana kokemus kaikenkaikkiaan, suloisia pentuja jokainen!! Nyt kaikilla kuitenkin omat rakastavat kodit, joihin yhteys on toiminut ja olemme jo saaneet kuulla kuulumisia, kuinka arki on lähtenyt pennuilla rullaamaan ja kuka keksinyt mitäkin kepposia!

Eilen ensimmäisenä lähti Carmen, tuo toinen rasavillitytöistä. Ovat äitin mielestä perineet minulta luonteensa, semmoisia poikien järjestykseen laittajia molemmat. Sitten väsyn iskiessä kiivetään syliin ja on halipusuttelujen aika.

1308588352_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sari , Carmen ja Antti lähdössä tutustumaan Carmenin uuteen omaan kotiin ja "isosiskoon" siinä samalla.

Ei mennyt kuin hetki Carmenin lähdöstä, kun Touhoa tultiin hakemaan. Niin teki lähtöä siis kuopuksenikin, joka muutti Tampereelle.

1308588640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Leena , Touho ja Aleksi. Touho oli kuulema kovin nätisti ollut kotimatkan ja heti kiinnostuneena alkanut tutkailla paikkoja uudessa kodissaan.

Minä menin pihamaata nuuskuttamaan Touhonkin lähdettyä, tulin sisälle ja nuuskutin pentuhuoneenkin. Äiti sit ehdotti, että lähdettäisköhän me lenkille. Hyvä ajatus mielestäni ja toteutimme sen oitis. Käveltiin reipasta vauhtia ja yxkax ajotien poikki juoksee meitä kohti kettu!! Äiti pysähtyi ja ihmetteli, että meinaako se ihan iholle tulla, vaan pysähtyi se n. 7metrin päähän meistä. Siinä se kattoo killitteli meikäläistä semmonen umpirakastuneen HÖLMÖ ilme naamallaan : WAAAUUUU!!!! Mä kyllä murisin sille, vaan se vaan tuijotti haltioissaan mua. Onneksi paikalle lensi pari varista, jotka alkoivat hyökkiä tätä ihailijaani vastaan sillä seuraksella, että se älysi viimein lähteä lönköttelemään metsää kohti. Vielä se loi silmäyksiä mua kohti sieltä ojan pientareelta, silloin mä aloin haukkua sille suuni puhtaaksi että älä sä kuule kettupolo kuvittelekaan että mä tommosen kulkurimiehen matkaan lähtisin, en ikäpäivänä!!  Kyllähän se tietty aina mieltä hivelee, kun saa uusia ihailijoita. Enkä ole vielä edes pentujen jäljiltä bikinikunnossakaan. Treenataan kyllä ja ennenpitkää kadoksissa olleet linjat kyllä löytyvät!! Nauru

Kiitokset kaikille pentujeni perheille hyvin alkaneesta yhteistyöstä, yhteydenpidostanne nyt ja tulevaisuudessakin ja Mukavia Onnellisia hetkiä jälkikasvuni parissa!!