Pimeetä, pimeetä ja aina vaan pimeetä. Ulkona ollaan arkisin aina vaan pimeellä, se on aikas tylsää. Onneksi me äitin kanssa oltiin pari viikkoa kuntoutumassa Mikkelissä, oikeen Anttolanhovissa! Mentiin sinne jo pyhänä, 16 pvä ja kotiuduttiin 28pvä iltasella. Siellä oli upeet lenkkimaastot kulkea ja juoksennella. Tykättiin molemmat kovasti. :) Sitten kun palattiin kotia, pääsin taas tapaamaan Hugoa ja käytiin yhdessä koirapuistossakin. Seuraavana päivänä Hugolla olikin mun pennuistani ekana kunnia korkata näyttelyura! Upeastihan se komealta pojalta sujui, oli luokkansa toinen ja sai vielä KP:n !!!

1320509862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onnellinen ilme hienon suorituksen jälkeen!!!

Vaan eipä Hugo kauaksi aikaa jäänyt laakereille lepäämään, vaan tykästyi hommaan,  käyden tänään mätsärissä pyörähtämässä ja suuressa koiramäärässä pokkasi itselleen kolmannen sijan pennuissa!!! Waude!!!! On siinä taitava pari, Camilla ja Hugo!  Onnittelut teille!!!

1320510605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toi kuva on oikeesti sieltä Lahden pentunäyttelystä viikko sitten, mutta eipä poika viikon aikana ole ihmeemmin muuttunut....eikä tähän hätään vielä kuvaakaan tästä päivästä ollut.

Tänään kävin myös moikkaamassa Shaniaa, Dannya ja Fenoa. Mä toimin päällysmiehenä (tai naisena) kun äiti ja Kaarina ajelivat Shanialta karvat pois. Miten suloinen pikkutyttö sieltä karvakasan alta paljastuikaan!!!  Kauniisti myös käyttäytyi pikkulikka, vaikka kokemuksesta tiedän, että se on aikas tylsää puuhaa olla napottaa siinä ajeltavana. Sitten kun homma oli valmis, päästiin pihalle juoksemaan. Olipas Shanialla vauhtia, ei edes pikakiitäjä-Danny pysynyt perässä!!

Nyt mä lähden äitin kanssa lenkille...arvatkaas vaan onko siellä jälleen pimeetä?? No, tää on tätä vuodenaikaa ja ennenpitkää taas lumi valaisee tienoota!! Onneksi kivat tapahtumat valaisee mieltä siihen asti!