Kuvia sekä kuulumisia ollaan saatu ja se on lämmittänyt mieliä kovasti!! Kaikilla taitaa mennä todella hyvin ja arki on lähtenyt rullaamaan kivasti. Rokotuksillakin on jo keretty käydä. Myöskin Hugo-poika ekasta pentueesta käväisi kylässä!!

Huko%20uimassa-13-normal.jpg

Poika on äitiinsä tullut, myöskin uintiin hurahtaneena!!!

Sitten näitä nuorempia, jo hirmusti kasvaneita tämän kesän pentusia.

Hertta%2012vko-normal.jpg

Hertta ja 6.6kg elopainoa.

Helmi%20tsiigaa%20suoraan%20sieluun-norm

Helmi jo 7 kg.

Milo%209%20viikkoa%20045-normal.jpg

Milo, paino jo pari-kolme viikkoa sitten upeat 8kg.

Bentley%20puistossa-normal.jpg

Bentleykin on päässyt jo 8kg sarjaan.

Nämä tiedot on tulleet hieman eri aikaan, joten suoraan ei painoja voi verrata keskenään. Oli vaan kivempi odotella että jokaisesta oli kuva laittaa näytille!! Kiitokset Teille kuvista, näitä otetaan mieluusti lisääkin vastaan!!

Viime pyhänä me äitin kanssa ja Katja Penun kera lähdettiin metsään. Nakkeja pakattiin taskuun iso läjä. Siinä me sit etsittiin äitin ja Katjan tekemiä reittejä, joille oli nakkeja laitettu sinne tänne. Sitten me oltiin piilosilla oloa. Katja jätti Penun äiskälle ja lähti meneen sitä polkua eteenpäin. Sit kuului merkkiääni ja äiti anto Penulle käskyn lähteä etsimään. Huikean varmasti Penu osasi juuri oikeasta kohdasta poiketa polulta ja kohti piilossa olevaa Katjaa. Sit oli mun vuoroni ja mä tein ihan yhtä huikean suorituksen, sieltä se äiti löyty takuuvarmasti nököttämässä kuusen alla!! Kuljettiin ihan outoja polkuja eteenpäin kunnes äiti tuumasi ettei enää tiedäkään missä me ollaan. No eipä sitä tiennyt Katjakaan. Viimein saavuimme jollekin metsätielle. Katja kaivoi navigaattorin esiin ja selaili selailemistaan, kun mitään nimettyjä teitä ei tahtonut löytyä. Viimein löytyi tuttujakin teitä ja niitä kohden lähdimme taivaltamaan. Välillä navigaattori näytti meidän olevan retkeilytiellä, vaikka olimme kokolailla metsässä, pienen pienellä heikosti erottuvalla polulla. Ehkä siinä on joskus 70-luvulla ollut jonkinlainen retkeilytie.....  Meillä Penun kanssa oli kyllä kivaa mennä rallatella ristiin rastiin.!! Loppumatkasta kyllä tuntui ihan hyvältä idealta kulkea siinä äiskän ja Katjan likellä ihan ilman hötkyilyä. Onneksi ilta ei kerennyt vielä kovin pimentyä, siinä olisi ollut jo liikaa extremeä yhdelle päivälle, vaan aika pian ihmisten ilmoille päästyämme hämärä jo valtasi tienoot. Tässäpä tärkeimmät tällä kertaa.