IMG_1532-normal.jpg

Hyvää ja Iloista Joulua kaikille!!!!

Aattoilta on vietetty ja meillä olikin oikein mukava ja tunnelmallinen Joulu. Minä sain PALJON herkkuja. Nyt kun tärkein on kerrottu, niin sain minä mm.älypelinkin ja kyllä muutkin lahjoja saivat. Aada ja Viivi olivat kovin innoissaan ja sana Joulupukki lausuttiin moneen kertaan ja kyselyt siitä milloin tuo pukki mahtaakaan saapua.

IMG_1543-normal.jpg

Aadan kanssa testattiin, onko Joulupukille ja Sini-Tontulle varattu paikka passeli.

Sitten jossain vaiheessa minä menin pesuhuoneeseen syömään herkkuja. Kuulin kyllä, että meille saapui vieraita ja siitä pontevasti ilmoitinkin aluksi. Pääsin minä sit hetken päästä katsomaan, kuka sieltä tuli.

IMG_1552-normal.jpg

HOU HOU HOU !!!!!!!!!!  Sehän on itse Joulupukki!!!!! Hirmuinen vahtihaukku pukille......hetkinen.... taidanpa haistaa sen rukkasta...ei paha. Entäpä tuo huopatossu??? Sekin on tsekattu ja vaarattomaksi todettu. Entäs sitten Sini-Tonttu? Oi, sekin on Ihqu!!!!  Ei hätää Aada ja Viivi, se on taatusti aito Joulupukki!!!

IMG_1549-normal.jpg

Ensin pukki ja tonttu lauloivat meille!!

IMG_1551-normal.jpg

Sitten alkoi lahjojen jako!!

IMG_1563-normal.jpg

Riemua on pelkkää.....

IMG_1564-normal.jpg

Hymyyn taipui suut!!!!

Pukin ja juhlijoiden lähdettyä mekin pääsimme rauhoittumaan ja kilttejä olimme tainneet olla, kun pukki jälleen meitä kaikkia oli niin runsaasti muistanut. Tärkeää Jouluna on saada olla Rakkaitten ympäröimänä, kuten Milo-poikani Joulutervehdyksessään sen osoitti. Allaoleva kuva kiteyttää sen!!

Milo%20Jouluna%202013%20004-normal.jpg